Salut!

Mă numesc Ioana Nemeti Pașca și mă bucur că citești aceste rânduri.

Ce e bine sa știi despre mine, dacă ești în căutarea unui Psihoterapeut:
Sunt atestata de Colegiul Psihologilor din Romania ca Psiholog cu drept de liberă practică, în specialitatea Psihoterapie sistemică de familie și cuplu.
Îmi desfășor activitatea de consiliere psihologică și psihoterapie în cadrul Cabinetului de Consiliere Psihologică și Psihoterapie din Arad și online și activitatea de training pe teme de autocunoaștere dezvoltare personală și ca parte a echipei PsihoVIT.

Ioana Nemeti-Pașca

Iată câteva informații despre pregătirea mea:

 • De profesie sunt Psiholog. Am absolvit cursurile Facultății de Sociologie și Psihologie, specializarea Psihologie, din cadrul Universității de Vest din Timișoara.
 • De formare sunt Psihoterapeut Sistemic de Familie și Cuplu. Am absolvit programul de formare susținut de Institutul pentru Cuplu și Familie din Iași (www.icf-iasi.ro). Abordarea este integrativă, cuprinzând 12 școli internaționale de psihoterapie.
 • Am de asemenea specializări în:
  • Consiliere premaritală - specializare unică în România, obținută cu ajutorul Institutului pentru Cuplu și Familie din Iași
  • Hipnoză
  • Terapie de grup
  • Training

Abia aștept să ne cunoaștem și să lucrăm împreună!

Psiholog & Psihoterapeut Ioana Nemeti Pașca

Psihoterapeut agreat de Institutul Pentru Cuplu si Familie

Unii oameni trec prin viață mulțumiți că sticla este pe jumătate plină. Alții se plâng toata viața că sticla este pe jumătate goală. Adevărul este acesta: există o sticlă având înăuntru un anumit volum de lichid. Iar de aici mai încolo, totul depinde de tine. - Dr. James S. Vuocolo

Înainte de a continua

Folosim cookies pentru a oferi funcționalitatea de bază și pentru a îmbunătăți experienta. Prin continuarea navigării, vă dați acceptul Termenilor și Condițiilor.