Consiliere premaritală

  • Vă gândiți să vă căsătoriți, dar încă ezitați să începeți pregătirile de nuntă? Sau poate unul dintre voi îsi doreste acest lucru, iar celălalt partener nu?
  • Ați stabilit deja data nunții și vreți să vă asigurați că dați cel mai bun start căsniciei voastre?
  • Nu aveți încă gânduri serioase de căsătorie, dar va puneți problema dacă ar fi potrivit ca în viitor să faceți acest pas cu partenerul actual?
  • Data nunții se apropie, dar sunt anumite aspecte care vă deranjează în relația voastră și vă preocupă dacă vă vor afecta căsnicia?
  • Sau poate pur și simplu vreți să vedeți care sunt punctele forte și punctele sensibile ale relației voastre la care e bine sa fiți atenți în viitor?

Indiferent în care dintre situațiile de mai sus vă aflați, serviciul de Consiliere Premaritală oferit de Psiholog Ioana Nemeti Pașca, unic în Arad, vă poate pregăti pentru a face față provocărilor maritale și a crește șansele de a avea o căsnicie împlinită.

Consilierea premaritală durează 1-2 sedințe, în funcție de particularitățile fiecărui cuplu. Aceste ședințe pot avea loc oricând pe parcursul relației unui cuplu necăsătorit, chiar dacă a fost luată deja sau nu decizia de căsătorie. Dacă partenerii identifică anumite probleme asupra cărora doresc să mai lucreze dupa aceste ședințe, se poate continua procesul prin Psihoterapie de Cuplu.

Înainte de a continua

Folosim cookies pentru a oferi funcționalitatea de bază și pentru a îmbunătăți experienta. Prin continuarea navigării, vă dați acceptul Termenilor și Condițiilor.