Ce este INPsiho?

Prin intermediul INPsiho training&healing  vă propun tematici de curs legate de autocunoaștere, dezvoltare personală și suport pentru situații dificile cu care vă confruntați.

Ce tematici vă propun?

Cursurile, workshopurile și proiectele mele de psihoeducație ONLINE abordează teme precum:
- autocunoaștere
- dezvoltare personală
- depășirea doliului
- comunicarea în cuplu și în familie
- exprimarea emoțiilor
- gestionarea conflictelor în cuplu
- relația părinte-copil
- relația părinte-adolescent
- depășirea divorțului etc.

Vă invit să îmi vizitați pagina de facebook pentru a fi la curent cu evenimentele de autocunoaștere și dezvoltare personală pe care le organizez periodic, precum și pentru clipuri, articole și postări interesante din domeniul psihologiei: www.facebook.com/PsihoterapieDeFamilie

De ce cursurile INPsiho sunt ALTFEL?

Cursurile mele sunt pentru suflet. Misiunea mea este să contribui la crearea unei lumi mai bune prin psihoterapie și psihoeducație. Prin intermediul proiectelor mele vizez îmbunătățirea relațiilor, stimei de sine, stării psihologice și a calității vieții clienților mei (atât în cabinet, cât și în sala de curs, offline sau online) prin oferirea de sprijin în procesul de autocunoaștere și identificarea resurselor pentru depășirea unor probleme psiho-emoționale.

Desigur, o stare psiho-emoțională îmbunătățită, relațiile împlinite și stima de sine sănătoasă duc invariabil la imbunătățiri în toate aspectele vieții, inclusiv în performanța profesională.

Înscrie-te la Newsletter
să afli primul când lansez proiecte noi și traininguri ONLINE

Prin apăsarea butonului de înscriere, declarați că sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare, inclusiv cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR)
Înainte de a continua

Folosim cookies pentru a oferi funcționalitatea de bază și pentru a îmbunătăți experienta. Prin continuarea navigării, vă dați acceptul Termenilor și Condițiilor.