Consiliere premaritala

  • Va ganditi sa va casatoriti, dar inca ezitati sa incepeti pregatirile de nunta? Sau poate unul dintre voi isi doreste acest lucru, iar celalalt partener nu?
  • Ati stabilit deja data nuntii si vreti sa va asigurati ca dati cel mai bun start casniciei voastre?
  • Nu aveti inca ganduri serioase de casatorie, dar va puneti problema daca ar fi potrivit ca in viitor sa faceti acest pas cu partenerul actual?
  • Data nuntii se apropie, dar sunt anumite aspecte care va deranjeaza in relatia voastra si va preocupa daca va vor afecta casnicia?
  • Sau poate pur si simplu vreti sa vedeti care sunt punctele forte si punctele sensibile ale relatiei voastre la care e bine sa fiti atenti in viitor?

Indiferent in care dintre situatiile de mai sus va aflati, serviciul de Consiliere Premaritala oferit de Psiholog Nemeti Ioana, unic in Arad, va poate pregati pentru a face fata provocarilor maritale si a creste sansele de a avea o casnicie implinita.

Consilierea premaritala dureaza 1-2 sedinte, in functie de particularitatile fiecarui cuplu. Aceste sedinte pot avea loc oricand pe parcursul relatiei unui cuplu necasatorit, chiar daca a fost luata deja sau nu decizia de casatorie. Daca partenerii identifica anumite probleme asupra carora doresc sa mai lucreze dupa aceste sedinte, se poate continua procesul prin Psihoterapie de Cuplu.

Programeaza acum sedinta voastra la 0742 077 176

Înainte de a continua

Folosim cookies pentru a oferi funcționalitatea de bază și pentru a îmbunătăți experienta. Prin continuarea navigării, vă dați acceptul Termenilor și Condițiilor.