Workshop "De la 1 la...mai multi! Etapele vietii de familie si provocarile lor inevitabile

De la 1 la...mai multi!

workshop caritabil in Timisoara,18 octombrie 2014, ora 17


Asa cum fiecare dintre noi trecem de-a lungul vietii prin diferite etape de dezvoltare, tot asa si familia cunoaste mai multe etape de transformare, fiind nevoita sa se adapteze schimbarilor prin care trece fiecare membru sau aparitiei unor noi membrii. Aceste etape formeaza ciclul vietii de familie si presupun provocari emotionale si intelectuale care necesita dezvoltarea unor abilitati pentru o adaptare sanatoasa la noua etapa de viata.

Cu ocazia acestei intalniri va propun cunoasterea ciclului vietii de familie si sa raspundem impreuna la urmatoarele intrebari:

  • Care sunt etapele prin care trece in mod uzual orice familie?
  • Care sunt principalele provocari de dezvoltare pe care le avem in diferite etape?
  • Care sunt rolurile adultilor, copiilor si adolescentilor in fiecare etapa a ciclului vietii de familie?
  • Ce abilitati sunt necesare pentru a indeplini aceste roluri?
  • Ce riscuri sunt daca nu deprindem abilitatile necesare pentru trecerea la etapa urmatoare?

Iata si cateva informatii despre mine: ma numesc Ioana Nemeti-Pasca, sunt Psiholog si Psihoterapeut cu formare in psihoterapie sistemica de familie si cuplu. Imi desfasor activitatea de consiliere psihologica si psihoterapie in cabinetul meu de psihologie din Arad si activitatea de training atat in cabinet, cat si ca parte a echipei PsihoVIT din Timisoara impreuna cu care sustin cursuri pe teme de dezvoltare personala si probleme psiho-emotionale, sub deviza „Vino, invata, traiete!”.

Abia astept sa ne cunoastem si sa invatam impreuna!

Pentru mai multe detalii accesati http://camaracuveselie.blogspot.ro

Înainte de a continua

Folosim cookies pentru a oferi funcționalitatea de bază și pentru a îmbunătăți experienta. Prin continuarea navigării, vă dați acceptul Termenilor și Condițiilor.