Curs TERAPIA DE GRUP

Psiholog Doctor Marcel Nedelcu, psihoterapeut principal si formator principal in psihoterapie sistemica de familie si cuplu in cadrul Institutului pentru Familie si Cuplu Iasi, organizeaza la Timisoara cursul de formare continua


TERAPIA DE GRUP

Perioada: 2014, 29 - 30 august (2 zile)


Cui se adreseaza cursul:
Sunt invitati sa participe psihologii clinicieni, consilierii si psihoterapeutii care sunt interesati in extinderea competentelor profesionale prin cunoasterea dinamicii de grup, a strategiilor si tehnicilor de gestionare a unor programe de terapie de grup. La curs sunt asteptati specialisti aflati la orice nivel.
De asemenea, mai pot participa la acest curs studentii sau alti specialisti.


Ce veti sti la finalul cursului:

  • Veti cunoaste specificul dinamicii de grup si efectul terapeutic al acesteia
  • Veti cunoaste tipurile de terapii de grup
  • Veti cunoaste exercitii specifice lucrului cu grupurile (exercitii de dezghetare si joining, exercitii de gestionare a conflictului, exercitii de motivare si implicare etc.)
  • Veti sti sa construiti un program specific de terapie de grup pe o problematica data
  • Veti identifica atitudinile si abilitatile necesare gestionarii dinamicii de grup
  • Veti gestiona un exercitiu derulat in cadrul unui grup
  • Veti utiliza intrebarile de reflectie, de dezvoltare si clarificare pentru finalul unei sedinte de grup
  • Veti putea face asocieri intre strategiile prezentate si viziune psihoterapeutica utilizata pana acum in practica personala
  • Veti utiliza gandirea sistemica in lucrul cu grupurile

Cursul cuprinde atat prezentari teoretice, cat si aplicatii practice.

Avantaj imediat al urmarii acestui curs:
Psihologii cu atestat de libera practica beneficiaza dupa acest curs de 16 credite acordate de Colegiul Psihologilor din Romania (in procedura de acreditare).

Investitie personala (costul cursului): 320 lei.


Detalii despre trainer:
Psih. dr. Marcel Nedelcu este psihoterapeut principal si formator in psihoterapie sistemica de familie si cuplu. Are activitate in domeniul psihoterapiei, consilierii si formarii profesionale de peste 17 ani, cu grupuri tinta foarte variate: copii, adolescenti, adulti, batrani, cupluri, persoane cu diagnostic psihiatric, persoane singure, bolnavi de cancer, victime ale violentei, persoane aflate in detentie, fosti detinuti politici, etc. Din 2004 este formator acreditat in psihoterapie sistemica, desfasurand o activitate intensa la nivelul intregii tari.
in paralel cu activitatea de consiliere si psihoterapie s-a specializat si a desfasurat activitati in domenii precum: psihologie clinica, psihologia publicitara si manageriala, psihologia muncii, selectia de personal, formarea profesionala a adultilor, organizatii nonguvernamentale, managementul de proiect, serviciile sociale si politicile publice, dezvoltarea comunitara, mediere. Din 2011 este cadru didactic asociat la Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi, in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei si al Facultatii de Filosofie si Stiinte Social Politice.

* Daca participati si la cursul „UTILIZAREA TEHNICILOR SUGESTIVE SI A TRANSEI iN PSIHOTERAPIE”, in 31 august-1 septembrie, costul de participare la ambele cursuri (4 zile succesive) este de 500 RON. Detalii despre acest curs gasiti aici: https://www.facebook.com/events/697939806909780


Persoane de contact pentru inscrieri si informatii:
Psih. Ioana Nemeti
Telefon: 0742077176
E-mail: ioana.nemeti@yahoo.com
http://psihoterapie.nemeti.info/

Psih. Dr. Marcel Nedelcu
Telefon: 0727808285
E-mail: nmarcelro@yahoo.com
www.icf-iasi.ro

Înainte de a continua

Folosim cookies pentru a oferi funcționalitatea de bază și pentru a îmbunătăți experienta. Prin continuarea navigării, vă dați acceptul Termenilor și Condițiilor.