Ce este PsihoVIT?

PsihoVIT este o echipa tanara formata din traineri psihoterapeuti care va propun tematici de curs legate de autocunoastere, dezvoltare personala si suport pentru situatii dificile cu care va confruntati.


Cine suntem noi?

Suntem Psihologi si Psihoterapeuti cu formare in Psihoterapie Sistemica de Familie si Cuplu. Ne desfasuram activitatea in zona de vest a tarii, avand cabinete individuale de psihologie.

  • Psiholog Violeta Olteanu: Timisoara, 0726 464 504
  • Psiholog Ioana Nemeti-Pasca: Arad; 0742 077 176

Ce tematici va propunem?

Desfasuram workshopuri pe teme precum: autocunoastere, dezvoltare personala, depasirea doliului, comunicarea in cuplu si in familie, exprimarea emotiilor, gestionarea conflictelor in cuplu, relatia parinte-copil, relatia parinte-adolescent, depasirea divortului etc.

Va invitam sa ne vizitati paginile de facebook pentru a fi la curent cu intalnirile pe care le organizam si pentru articole si postari interesante: www.facebook.com/PsihoterapieDeFamilie  https://www.facebook.com/pages/Psihovit

De ce cursurile noastre sunt ALTFEL?

Cursurile noastre sunt pentru suflet. Nu vizam imbunatatirea abilitatilor de care aveti nevoie pentru a performa mai bine la serviciu, pentru a manipula oamenii in folosul vostru, a descifra gandurile celorlalti sau a va invata orice alte "secrete" pentru a avea succes intr-un domeniu sau altul. Pe noi ne preocupa imbunatatirea relatiilor, stimei de sine, starii psihologice si a calitatii vietii clientilor nostri (atat in cabinet, cat si in sala de curs) prin oferirea de sprijin in procesul de autocunoastere si identificarea resurselor pentru depasirea unor probleme psiho-emotionale. Pentru cei care aleg sa primeasca suport in urmarirea obiectivelor de dezvoltare personala identificate pe parcursul cursurilor oferim sedinte private de consiliere si psihoterapie care contribuie semnificativ la cresterea personala.

Desigur, o stare psiho-emotionala imbunatatita, relatiile implinite si stima de sine sanatoasa duc invariabil la imbunatatiri in toate aspectele vietii, inclusiv in performanta profesionala.

Contact si Programari

Psiholog & Psihoterapeut Ioana Nemeti-Pașca
Telefon +4 0742 077 176
E-mail
Adresa Arad, Calea Iuliu Maniu, Nr. 2-10, Sc. D, Ap. 1-2