"Psihoterapia in Romania", un interviu in cadrul emisiunii "Valori Eterne" din 19 februarie 2014 in care am vorbit despre ce presupune psihoterapia.

 

In cadrul emisiunii "Valori Eterne" din 5.03.2014 am discutat cu Madalina Stan, gazda emisiunii de la Info TV, despre un subiect sensibil si o realitate dura - Violenta in familie si, in special, violenta domestica.

 

Emisiunea din 2 aprilie 2014 despre consilierea premaritala, psihoterapia de cuplu si psihoterapia familiei. Am aratat ce presupun fiecare si in ce situatii se apeleaza la aceste servicii.
Va doresc vizionare placuta si astept cu drag si alte intrebari la adresa de e-mail ioana@nemeti.info

 

Am fost contactata de cei de la TV Arad cu propunerea de a vorbi in cadrul unui reportaj despre serviciul de Consiliere Premaritala pe care il ofer in cabinet. In 22 octombrie 2014, impreuna cu un cuplu de fosti clienti am filmat reportajul despre ce inseamna consilierea premaritala, de ce este utila si cui se adreseaza. Stirea a aparut la Info TV, TV Arad si Prima TV.
Nota: cuplul a venit la consiliere inainte de casatorie cu cateva luni, nu de la inceputul relatiei cum se mentioneaza in stire. Alta mentiune ar fi ca in Arad mai sunt si alti terapeuti care lucreaza cu cupluri, insa nu fac consiliere premaritala.
Alte informatii despre acest subiect puteti vedea aici: http://psihoterapie.nemeti.info/consiliere-premaritala si in inregistrarea emisiunii de mai sus.


Contact si Programari

Psiholog & Psihoterapeut Ioana Nemeti-Pașca

+4 0742 077 176