PsihoTALK cu PsihoVIT - Comunicarea in Cuplu - intalnirea lunii noiembrie, la Timisoara

Va anuntam cu bucurie inceperea serilor PsihoTALK!

In profesia noastra de Psihoterapeuti suntem adesea intrebate o multime de lucruri despre relatii, comunicare, probleme, temeri s.a.m.d., atat de catre clienti, cat si de prieteni, familie, cunostinte care nu ne pot fi clienti :) ne-am gandit asadar sa oferim un cadru in care sa vorbim deschis si sa schimbam pareri despre cateva dintre aceste teme de interes.

Asa s-a nascut PsihoTALK - o intalnire lunara in Timisoara pentru a discuta teme din domeniul psihologiei si in special teme de dezvoltare personala. O intalnire in care socializam, raspundem la intrebari, ascultam raspunsuri si ne facem prieteni :)

Intalnirile sunt deschise pentru oricine doreste sa participe, au o tema stabilita dinainte si vor avea loc in prima zi de marti din fiecare luna.
Prima editie are loc in 4 Noiembrie 2014, incepand cu ora 18:30, la adresa: Timisoara, Piata Badea Cartan, Splaiul Penes Curcanul nr. 3-5, cam. 3 (Cladirea de birouri AZUR)
Tema pe care v-o propunem in luna noiembrie este „comunicarea in cuplu”

Accesul la PsihoTALK este deschis tuturor. Asteptam doar un telefon, un email la psihovit@yahoo.com sau un mesaj pe Facebook sa stim cati suntem :) Contributia pentru participare este una modica de 15 RON pentru acoperirea costurilor.

Mai multe informatii despre PsihoVIT gasiti aici:
https://www.facebook.com/pages/Psihovit/783725034985694?fref=nf
si aici http://psihoterapie.nemeti.info/psihovit

Va asteptam cu drag, energie, intrebari si raspunsuri!

Psih. Violeta Mihalache - 0726 464 504
Psih. Ioana Nemeti-Pasca - 0742 077 176

PsihoVIT - Vino, Invata, Traieste!

Contact si Programari

Psiholog & Psihoterapeut Ioana Nemeti-Pașca

+4 0742 077 176