Bine ati venit!

Ma numesc Ioana Nemeti-Pașca si ma bucur ca cititi aceste randuri si ati facut primul pas spre a ne cunoaste.

Daca sunteti in cautarea unui Psiholog Psihoterapeut poate fi util sa cunoasteti cateva informatii:

- despre mine

Sunt atestata de Colegiul Psihologilor din Romania ca Psiholog cu drept de libera practica, autonom, in specialitatea Psihoterapie sistemica de familie si cuplu.
Imi desfasor activitatea de consiliere psihologica si psihoterapie in cadrul Cabinetului de Consiliere Psihologica si Psihoterapie din Arad si activitatea de training pe teme de dezvoltare personala si pentru probleme psiho-emotionale ca parte a echipei PsihoVIT din Timisoara.

 

- despre pregatirea mea

 • De profesie sunt Psiholog. Am absolvit cursurile Facultatii de Sociologie si Psihologie, specializarea Psihologie, din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.
 • De formare sunt Psihoterapeut Sistemic de Familie si Cuplu. Am absolvit programul de formare sustinut de Institutul pentru Cuplu si Familie din Iasi (www.icf-iasi.ro). Abordarea este integrativa, cuprinzand 12 scoli internationale de psihoterapie: scolile moderniste (structuralista, strategica, MRI, transgenerationala,  experentiala de familie, cognitiv-comportamentala de familie, eriksoniana de familie) si postmoderniste (scoala de la Milano, terapia narativa, terapia focalizata pe solutie, abordarea limbajului colaborativ, terapia dialogica) din psihoterapia sistemica si diverse modele de integrare a acestora intr-o viziune unitara care are la baza metafora sistemica.
 • Am de asemenea specializari in:
  • Consiliere premaritala - specializare unica in Romania, obtinuta cu ajutorul Institutului pentru Cuplu si Familie din Iasi
  • Hipnoza
  • Terapie de grup
  • Consilierea psihologica a victimelor violentei domestice

Abia astept sa ne cunoastem si sa lucram impreuna!
 

Psiholog & Psihoterapeut Ioana Nemeti-Pașca

 

Psihoterapeut agreat de Institutul Pentru Cuplu si Familie

 

Unii oameni trec prin viata multumiti ca sticla este pe jumatate plina. Altii se plang toata viata ca sticla este pe jumatate goala. Adevarul este acesta: exista o sticla avand inauntru un anumit volum de lichid. Iar de aici mai incolo, totul depinde de tine. - Dr. James S. Vuocolo

Contact si Programari

Psiholog & Psihoterapeut Ioana Nemeti-Pașca

+4 0742 077 176